Manualitats per al dia de la mare

El primer diumenge de maig es el dia de la mare, per això us porto unes quantes propostes de manualitats per a regalar a la mare :)

Targeta: Amb aquesta manualitat, els nens practiquen la psicomotricitat fina al tallar els papers atrossos petits, amb els dits.


Per fer-la es necessita papers de colors, forro transparent per a llibres, cartulina i cola de barra.
Es tracta de que s'esquinci el paper en trossos petits i enganxar-lo al forro, desprès es possa un altre tros de forro a sobre (com un entrepà).

Desprès es doblega una cartulina per la meitat i es talla una forma de cor. El forro s'enganxa al mig.
icanteachmychild

Penjoll de plàstic amb dibuix: Per a fer aquest penjoll es necessita plàstic (com el que s'utilitza al supermercat per envasar els croissants), rotuladors, perforadora, i cordill.

Es neteja bé el plàstic amb aigua i sabó i un cop sec es talla la part llisa. En aquesta part els infants han de dibuixar amb rotuladors. Heu de pensar que els colors foscos s'acaban convertint en negre.

Un cop fet el dibuix es talla el plàstic amb la forma que es vulgui (un cop enfornat serà molt difícil de tallar, així que s'ha de fer abans). Fer el forat per on passarà el cordill.

Preescalfar el forn a 350⁰ F i enfornar les peces de plàstic en una safata de forn folrada amb paper d'enfornar durant uns minuts. Les peces han de començar a enrotllar-se després d'uns 30 segons. S'aniran arraulint un parell de vegades i, finalment, s'aplanen. Treure del forn i un cop fred es possa el cordill.
rustandsunshine

Collaret: Aquí també es treballa la psicomotricitat fina. Es necessita boletes de fusta foradades i tapa-punts o teixit tallat en forma de tira.
Els nens poden pintar les boletes i després les han de passar per el tapa-punts.
hartandsew

Clauer personalitzat: Es necessita pasta de modelatge de secat a l'aire, talla galetes i una anella de clauer.
S'aplana la pasta de modelatge i es talla amb el tallador de galetes. Es possa l'emprenta del dit i es fa un forat. Un cop sec es possa l'anella del clauer.
agirlandagluegun

Porta flor: Aquí només es necessita una foto del peque i una flor. Es retalla un forat on queda la mà i es possa la flor.
Pinterest

Flor amb petjada: Amb una mica de pintura i cartolina podem fer una bonica flor per a la mare.
mrswilliamsonskinders

Obra d'art: En aquesta manualitat es talla la paraula mama en un full i es col·loca sobre un altre full. En aquest els infants han de pintar. Després es treu el full retallat que haurà servit de màscara.
theeducatorsspinonit

Plat pintat: Per fer aquesta manualitat s'utilitzen retoladors Posca o rotuladors per a porcel·lana i un plat d'aquest material. L'infant ha de dibuixar la mare al plat i aquest s'enforna segons fabricant (dels retoladors).
bloglovin

Ornament amb pasta a la sal: Per fer pasta a la sal es necessita 4 tasses de farina per 1 de sal. Es barreja amb aigua fins fer una massa que no s'enganxi a les mans. S'aplana la massa i es talla en forma de cor. Es possa un forat per passar el cordill i es marquen les mans.
nestofposies-blog

Ram de flors de paper: Es retalla cartulina en forma de cors i es pinten amb rotuladors. Es fan dos forats i es passa un neteja pipes de color verd. Després s'uneixen les flors amb un llaç per formar un ram.
notimeforflashcards

Flors pintades: Per fer els petals de les flors s'utilizen taps de suro i pintura acrílica. Desprès es possa un botó al centre.
happyhooligan

Espelmes pintades: Per estampar les espelmes s'ha de pintar en paper de forn amb rotuladors Sharpie i s'enrotlla sobre l'espelma. Desprès es calenta el dibuix amb un assecador de cabell i es queda marcat a l'espelma.
adventuresofadiymom
+idees

Comentaris