Translate

diumenge, 23 d’octubre del 2016

Receptes de cuina per a infants, tardor

Receptes per a fer amb infants amb temàtica de tardor:

ERIÇONS DE FORMATGE
Que hacemos hoy en el cole
Ingredients: - 1 galeta salada - 1 formatget - 1 cor de sucre per al nas - 2 perles de xocolata per als ulls - Ametlla trossejada per les pues

BROQUETES DE FRUITA
Els mitjans
Ingredients:
- Raïm
- Mandarina
- Poma
- Platan
- Xocolata 
- Encenalls de colors
- Pals de brotxeta


Crocant de raïm
Que hacemos hoy en el cole
Ingredients:
- Raïm - Xocolata fondant - Ametlla trossejada - Escuradents - Motlles De bombons de paper Els passos són senzills i una prova de psicomotricitat fina! 1: Per a cada nen comptem amb quatre raïms (podeu fer que ells mateixos les arrenquin del raïm) i quatre escuradents.
Es tractade que clavin l'escuradents pel foradet que queda en el raïm. 2: Mullar cada pintxo en xocolata fins a la meitat. 3: Arrebossar en l'ametlla. 4: Col·locar en el motlle.


PANELLETS
Culleres i forquilles

Ingredients de la massa base:
- 500gr d'ametlla molta
- 400 gr de sucre
- 300 gr de patata o boniato
- pell de llimona
- farina
- ou
- Pinyons, ametlles, coco, codony, xocolata, etc.

Elaboració
Bullir les patates amb la pell. Un cop toves s'escorren i és pelen. Preparar un puré quan encara són calentes. Deixar refredar el puré.
Afegir el sucre, l'ametlla molta i la pell de la llimona molt ratllada.

Barrejar la mescla amb una forquilla, intentant no remenar en excés, fins que quedi uniforme.
Ara ja tenim la base. Es treballa millor si ens posem farina a les mans.

Per arrebossar els panellets amb pinyons o ametlles, primer untem el panellet amb ou i després el passem sobre aquests fruits secs.
També es poden fer panellets amb codony, coco, xocolata, formatge, etc.

Un cop fets es pinten amb un pinzell amb ou batut i és posen al forn fins que estiguin daurats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada